Leren bij WarmandeOpleiden, leren en stage bij Warmande

Om mensgerichte zorg te kunnen bieden staan bij Warmande, opleiden, leren en ontwikkelen altijd centraal. “Vakbekwaam” is daarom een van onze belangrijke kernwaarden. Medewerkers hebben kennis van ondersteuningsvragen én beschikken over inzicht om daar de begeleiding op af te stemmen. Vakbekwaam is ook volwassen zijn in houding en gedrag en daar aanspreekbaar op willen zijn, en aanspreken op wat je bij een ander ziet. Al onze medewerkers zijn goed geschoold om de juiste kwaliteit van zorg te kunnen leveren. Of je nu net begint of al jaren in dienst bent: het ontwikkelen van het eigen vakgebied zien wij als een continu proces. En een leuk onderdeel van je werk! Zo maken we de missie  “Actief passende zorg bieden door middel van samenspraak en samenwerking” van Warmande samen waar.Heb je vragen over het opleiden, leren en stage bij Warmande?

Neem dan contact op met de Tineke ter Haar:  0117-459058
  ma,di,wo,do en vr van 08:30 - 16:00 uur


Stuur een E-mail naar: 
t.terhaar@warmande.nl

Opleiding Verzorgende IG

Elk jaar starten er leerlingen in februari en september met de opleiding Verzorgende IG. De theorie leer je bij Scalda en de praktijk leer je bij ons. Tijdens de opleiding werk en leer je binnen alle locaties van Warmande. Dit om kennis te maken met alle aspecten van de ouderenzorg. Niet alleen rondom de zorg, maar ook jouw positie als medewerker in de organisatie. We vinden beroepshouding en gedrag erg belangrijk bij Warmande. Maar ook dit kun je leren. Dit is soms niet makkelijk, maar om uiteindelijk de beste zorg voor de cliënt te bieden is het nodig om hier open over in gesprek te gaan. Deze gesprekken zijn niet alleen leerzaam voor jou als leerling, maar ook voor de begeleiders en collega’s op de afdeling! Aan het einde van de opleiding ben je zeker van je eigen professionaliteit en in de mogelijkheid om actief passende zorg te bieden door middel van samenspraak en samenwerking.

In de maanden maart en oktober kan je je via de vacature op de website solliciteren.


Training on the job 

Het leren begint pas echt zodra je je papiertje op zak hebt. Er zijn regelmatig nieuwe technieken of werkmethoden die veranderen. Deze moet je bijhouden. Niet in een collegezaal maar gewoon op het werk. Bij Warmande trainen we zoveel mogelijk “on the job”. Zo leer je sneller in de praktijk dicht bij de cliënt. Praktijksituaties onthoud je immers beter en het geleerde kun je gelijk toepassen. De trainers zijn allemaal medewerkers van Warmande met een specialisatie. Zo blijven we leren van elkaar! Op deze manier blijft de kwaliteit van zorg hoog en al onze zorgprofessionals vakbekwaam.

Bij Warmande is veel aandacht voor intern opleiden om onder andere Verzorgende IG beter voor te bereiden op de zorg van de toekomst. Zo zijn er verschillende medewerkers met een specialisatie. Bijvoorbeeld de opleiding Gespecialiseerde Verzorgende Psychogeriatrie. Dit is een aanvullende vervolgopleiding op de opleiding Verzorgende IG en is gericht op alle aspecten van dementie, om zo de juiste aansluiting te vinden in het wonen en welzijn van Psychogeriatrische cliënten. Verpleegkundigen binnen Warmande kunnen als aanvullende opleiding Geriatrie Verpleegkundige volgen. Zo kunnen wij samen in de toekomst met deskundige medewerkers mensgerichte zorg multidisciplinair geven waarin alle betrokkenen een eigen inbreng hebben.


Verschillende stages: welkom bij Warmande!    

Wil je stagelopen in de ouderenzorg? Warmande biedt veel mogelijkheden. Zoals de opleiding verpleegkundige (MBO-HBO), Verzorgende IG, of voor een maatschappelijke stage kun je bij ons terecht. Ook als je (nog) niet weet of de zorg iets voor je is, ben je welkom om eens een dagje mee te lopen!
Daarnaast heeft Warmande regelmatig stageplaatsen bij de Ergotherapie, Fysiotherapie. Stageplaatsen bij activiteitenbegeleiding, administratie en kapper. Warmande heeft de formele erkenningen om op alle functies in de organisatie stages te mogen begeleiden. 

Staat jouw stageplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen.Aanmelden of nieuwsgierig…?  

Hebben we jouw interesse gewekt, wil je graag meer weten of wil je graag in aanmerking komen voor een stageplaats ? Klik hier op aanmelden of indien je eerst nog meer informatie wenst, neem dan met ons contact op.