Sollicitatieprocedure


Het sollicitatieproces van Warmande

Ben je enthousiast geworden na het lezen van een vacature? Ga je solliciteren?  Hieronder lees je meer over het sollicitatieproces van Warmande.

Wij hebben het sollicitatieproces  geautomatiseerd. Dat betekent dat je altijd via onze website je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar ons verstuurt. Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je vervolgens een e-mail waarin we je vragen een persoonlijke pagina aan te maken op het sollicitatieportaal van Warmande. Op deze persoonlijke pagina vind je dan alle informatie met betrekking tot jouw sollicitatie op één plek terug. Bijvoorbeeld of je brief in goede orde is ontvangen, of en wanneer we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek en of we nog aanvullende informatie van je nodig hebben.  Dat is lekker overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent. Zodra er een bericht voor je klaarstaat ontvang je van ons een e-mail met daarin de link naar het betreffende bericht. Let op: wij doen dus niet aan papieren correspondentie. 
Heb je vragen over het sollicitatieproces?

Neem dan contact op met de afdeling HR:  0117-459412
  ma,di,wo en do van 08:30 - 16:00 uur


Stuur een E-mail naar: 
afdelingHR@warmande.nl


Hoe werkt het sollicitatieproces?Stap 1. Solliciteer

Klik op de knop 'Solliciteren' bij de vacature waar je op gaat solliciteren.

Heb je al eerder bij Warmande gesolliciteerd?, log dan eerst in op het account dat je toen hebt aangemaakt.Stap 2. Gegevens invullen

Vul al je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe.Stap 3. Verstuur sollicitatie

Kies 'Aanmaken' en je sollicitatie wordt verstuurd naar Warmande.


Stap 4. Bevestig je account

Je ontvangt een bevestigingsmail waarin we je vragen om jouw persoonlijke account te bevestigen. Vanaf dan heb jij een persoonlijke pagina op het sollicitatieportaal. 

Hierna wordt je sollicitatie beoordeeld.